in

Лазетић пред гостовање Чукаричком: Сви смо се ужелели фудбала

Шеф стручног штаба ТСЦ Жарко Лазетић задовољан је припремама које је његов тим претходно имао, наводећи да спремно дочекују нову сезону, упркос тешком распореду који их очекује на почетку сезоне.

“Нама тренерима увек треба више времена за рад и припреме пред почетак сезоне. Али добро смо расположени за ову утакмицу, желимо да покажемо оно за шта смо се и припремали. Сигурно да нисмо темпирали форму за прво коло, већ за целу сезону, али после три недеље припрема, мислим да је екипа у доброј форми. Припремне утакмице су показале једну озбиљност нашег тима, добар рад који је иза ових момака и верујем да ћемо од прве утакмице ове сезоне бити на свом нивоу. Свакако имамо доста захтеван распоред у прве четири утакмице. Три су гостовања и то Чукаричком у суботу, затим Партизану, па Радничком из Ниша. То од старта ствара додатан притисак”.

Почетак нове сезоне, сматра Лазетић, показаће сву борбеност тима ТСЦ.

“Свака нова сезона носи са собом неизвесност, а поготово прва утакмица. Добро познајемо Чукарички, били смо заједно на припремама, али смо спремни за борбу. Чукарички је годинама у врху нашег фудбала, последње две сезоне завршили су као трећи на табели, чак испред Војводине, што је за респект. Имају озбиљну екипу, довели су новог тренера који ради другачије него претходници, успели су да ојачају. Покушаћемо од почетка да наметнем свој ритам и своју игру, јер идемо на познат терен, пошто смо претходно одиграли две утакмице са њима на Бановом брду. Ово ће мислим бити дерби 1. кола и свако ко дође на утакмицу моћи ће да ужива у игри, те очекујемо публику у великом броју, јер смо се сви ужелели фудбала”, објашњава Лазетић.

Мартин Мирчевски, нападач ТСЦ расположен је пред утакмицу са Чукаричким и новом сезоном.

“Добро смо се спремили током летњих припрема. Ја лично желим да се докажем у овој лиги и надам се да ћу показати најбоље од онога што умем. Што се тиче утакмице са Чукаричким очекујем тврд меч, они су добра екипа и прва утакмица је увек најтежа после припрема, јер играчи још нису ушли у ритам, али свакако желим победу”, каже Мирчевски.