in

Lazetić pred Pazar: “Iako nemaju trenera, uvek teško gostovanje”

Lazetić pred Pazar: “Iako nemaju trenera, uvek teško gostovanje”

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da je gostovanje u Novom Pazaru uvek teško i dodao da će njegova ekipa u predstojećem meču Super lige Srbije morati da nađe način da odgovori na agresivnost domaćeg tima.

S obzirom na kvalitet igrača, očigledno je da im nešto ne funkcioniše kada su rezultati u pitanju. Imaju samo jednu pobedu u osam utakmica što je potpuno neočekivano za takvu ekipu. Nama su uvek težak protivnik, verovatno i ostalim ekipama koje gostuju u Pazaru, jer su motivisani i svima jasno stavljaju do znanja da je teren njihov i da oni hoće da se pitaju. Moraćemo da nađemo način da odgovorimo na njihovu agresivnu igru“, rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a sutra od 16.30 gostuju ekipi Novog Pazara, u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 56. osvojenih bodova, dok je Novi Pazar osmi sa 35 bodova.

Sada nemaju trenera i ne znamo da li će ih voditi asistent ili neko drugi, ali to je nebitno, početak utakmice u Novom Pazaru je uvek sa agresivnim startovima. Dugo su bez dobrog rezultata i došli su u poziciju da iz želje za Evropom moraju da se bore za plej-of, što će ih dodatno motivisati, a znamo da niz bez pobede ne može beskrajno da traje. Naravno, mi ćemo se potruditi da im to otežamo“, rekao je trener TSC-a.

Lazetić je rekao da nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa izgledala sa loptom u prethodnom meču sa Voždovcem. Dodao je da se nada da će igrači biti hrabriji sa loptom, što je, kako je naveo, posebno važno u Novom Pazaru.

Momcima sam ukazao na stvari koje treba da popravimo ako sutra želimo dobar rezultat. Moramo da zadržimo defanzivnu ambiciju koja nam je na prošlom meču omogućila da ne primimo gol i koja nas krasi cele sezone“, rekao je Lazetić.

Bitno je kakvi ćemo biti sa loptom jer nam to omogućava da budemo svežiji za presinge koji planiramo. Momci su svesni šta nije bilo dobro i radili smo na organizaciji napada. Očekujem da protivnik bude dobar, ali bićemo i mi i videćemo za šta će to biti dovoljno“, zaključio je on.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /