in

Lazetić pred Železničar: “Oni ne zaslužuju to mesto na tabeli!”

Lazetić pred Železničar: “Oni ne zaslužuju to mesto na tabeli!”


Autor: Lazar Nikolić


petak 23.02.2024.


14:45


Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da ekipa želi da nastavi niz dobrih rezultata u prolećnom delu sezone i u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Železničara iz Pančeva, za koji je ocenio da ne zaslužuje da bude na pretposlednjem mestu na tabeli.

“Oni su trenutno u lošoj poziciji ali mislim da su zaslužili više. Pratim ih od dolaska novog trenera, Nenada Mijailovića i specifični su jer igraju izuzetno agresivno. Pozicija koju zauzimaju na tabeli sigurno nije ono što žele, mislim da ne zaslužuju da budu na njoj. Uveren sam da će do kraja sezone probati da poprave plasman, ali i da ćemo mi moći da prenesemo dobru energiju sa prethodnih utakmica i treninga pa ćemo videti za šta je to dovoljno”, rekao je Lazetić. 

Fudbaleri TSC-a igraju u subotu od 18.30 u Pančevu protiv Železničara, utakmicu 22. kola Super lige Srbije. 

“Protiv ozbiljnih protivnika igraju jedan na jedan sa 100 odsto snage izlaze visoko i uvek su motivisani, bili su sjajni i protiv Novog Pazara i Čukaričkog što potvrđuje da nas čeka izvanredna utakmica“, naveo je Lazetić.  

On je rekao da je van ekipe i dalje Martin Mirčevski, da Jovan Vlalukin ima stomačne probleme, ali da su svi ostali igrači na raspolaganju.

“U dobrom smo momentu i na nama je da nastavimo dobar početak proleća, kao i da iz meča u meč podižemo kvalitet igre, jer je to presudno. Na prošloj utakmici, protiv Radnika, smo igrali protiv niske zone i kontrolisali smo potencijalne protivnapade. Popravili smo igru posle izgubljene lopte i zbog toga nije bilo mnogo šuteva na naš gol, a to će biti ključno i za ovu utakmicu. Verovatno će biti nešto teže jer protivnik igra drugačiji fudbal, ali i mi smo kompaktniji i stabilniji pa ni njima neće biti lako protiv nas”, dodao je Lazetić.

Vezni igrač Miloš Vulić rekao je da Železničar igra dobro u nastavku sezone. 

“Verujem da će pokušati da izvuku prednost iz toga što igraju na svom terenu i da će nas dočekati maksimalno spremni. Sa druge strane i mi igramo dobro, dobili smo prve dve utakmice bez primljenog gola, defanzivno smo kvalitetno odigrali i imali smo kontrolu lopte. Ako i u predstojeći meč uđemo tako i ako budemo igrali kao do sada, neće biti problema da osvojimo bodove”, rekao je Vulić.

TSC trenutno je treći na tabeli sa 43 boda, a Železničar je pretposlednji 15. sa 19.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /