in

Lesor ponovo: “Zašto Zvezda nije mogla kao Alba?”

Matijas Lesor pored Kevina Pantera i Dalasa Mura, još jedan je od onih igrača koji su komentarisali poraz Zvezde od Efesa.

Francuz je u prenesenom značenju rekao da je Zvezda namerno izgubila sinoć, a taj Tvit možete pročitati ovde.

Na njegovu izjavu je reagovao italijanski novinar Marko Paljarićo, kojem nije jasno zašto je Partizan mislio da može da se osloni na Zvezdu.

“Ne želim da verujem da su ovi tipovi mislili da će već eliminisana Zvezda moći da se nadmeće sa timom koji je igrao svoj meč sezone”, napisao je Paljarićo, na šta mu je Lesor odgovorio:

Naša utakmica protiv Albe je bila u istom kontekstu. Poslednji tim u ligi, bez svojih najboljih igrača koji su povređeni, bez ičega za šta bi igrali, a mi igramo za prva četiri mesta, a oni su pokušali da se bore i da odigraju sa ponosom”, napisao je Lesor. 

Italijan je odgovorio i na ovo:

“Misliš na istu Albu koja je izgubila 45 razlike od Fenerbahčea pre dve nedelje ili 45 protiv Makabija pre mesec dana? Ako Partizan nekoga treba da krivi što nije u plej-inu, onda su to oni sami. Kada stavite svoju sudbinu u tuđe ruke, to je retko kada dobra ideja”, dodao je Paljarićo.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /