in

Mesi: Ovo je moje poslednje Svetsko prvenstvo

Mesi: Ovo je moje poslednje Svetsko prvenstvo

“Ovo je moje poslednje Svetsko prvenstvo, verovatno”, rekao je 35. godišnji Mesi za “Star plus”, a prenosi “I-Es-Pi-En”.

Fudbaler PSŽ-a je za Argentinu odigrao 164 utakmice i postigao je 90 golova. On je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio Kopa Ameriku.

“Nisam mogao da verujem, to mi je bio jedan od ciljeva, koji mi je bio potreban da bih zatvorio priču. Bilo mi je važno da osvojim nešto s reprezentacijom. Ludost je kako je to zemlja doživela. Ljudi u Argentini su ludi za reprezentacijom. Moramo da smanjimo euforiju. Idemo da se ravnopravno borimo sa svima, ali nemojmo da mislimo da smo već postali svetski šampioni”, rekao je Mesi.

SP će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, a Argentina će igrati u grupi sa Meksikom, Poljskom i Saudijskom Arabijom.

“Mnogima će ovo da bude prvo Svetsko prvenstvo, igraće svoju prvu utakmicu na Mundijalu. Ne znaš kako se ko nosi sa tim. Važno je pobediti na prvoj utakmici. Neće da bude lako. Na poslednjem Svetskom prvenstvu smo mislili da ćemo da budemo prvi u grupi, ali nismo bili”, zaključio je Mesi.