in

Milionske kazne za Zvezdu i Partizan, crno-beli čekaju još jednu…

Milionske kazne za Zvezdu i Partizan, crno-beli čekaju još jednu…

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je svojim današnjim odlukama stavila tačku na dešavanja iz 172. večitog derbija.

Ako ste pratili ovu utakmicu na Marakani, koja je završena bez pobednika (2:2), mogli ste da vidite i navijačke prestupe, a nadležni organi su sve to zabeležili i danas smo dobili epilog.

Kako prenosi ”Sportklub”, Crvena zvezda i Partizan su kažnjeni sa po 1.200.000 dinara zbog ponašanja njihovih navijača. Konkretno, Zvezda je kažnjena što je kao organizator utakmice propustila da spreči unošenje velike količine pirotehničkih sredstava koju su upotrebili njeni navijači na severnoj tribini. 

Pirotehniku su, u manjoj meri, koristili i navijači Partizana koji su tokom meča polomili i ukupno 2.540 stolica na južnoj tribini, pa su zbog toga i crno-beli kažnjeni sa 1.200.000 dinara.

Ali, klub iz Humske može da očekuje još jednu kaznu, i to zbog dešavanja posle utakmice protiv Napretka, kada su službena lica imala problema da uđu u svoje prostorije, a sačekala su ih i polomljena stakla.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /