in

Milojević oprezan: “Zvezda tradicionalno teško u Ivanjici, Ćurčić jedan od najboljih u ligi”

Milojević oprezan: “Zvezda tradicionalno teško u Ivanjici, Ćurčić jedan od najboljih u ligi”

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da poštuje ekipu Javora i da očekuje da će predstojeća superligaška utakmica u Ivanjici biti teška.

“Uvek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici”, rekao je Milojević, prenosi klub.

“Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu”, dodao je Milojević i istakao da je uvek lepo vratiti se u Ivanjicu gde je počeo trenersku karijeru-

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16.00 gostuju ekipi Javora, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Milojević je naveo da je za njega najvažnije da su se igrači u tim posle reprezentativne pauze vratili bez povreda.

“Zadovoljan sam. Za mene je najbitnije da se sa reprezentativne pauze vrate zdravi, da imaju minutažu u nacionalnim timovima. U tom slučaju velika je čast za Crvenu zvezdu da ima toliko reprezentativaca”, rekao je Milojević.

Osvrnuo se Milojević i na povredu Koste Nedeljkovića.

“Kosta je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima”, rekao je trener Zvezde.

Crvena zvezda ovaj meč dočekuje kao lider na tabeli sa 65 bodova, dok je Javor na 12. poziciji sa 28 bodova.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /