in

Milunović: Prilika da se izmerimo sa Zenitom

Milunović: Prilika da se izmerimo sa Zenitom

“Posle dugačke polusezone, očekuje nas utakmica koja nema takmičarski značaj, ali igraćemo sa kvalitetnim protivnikom i bićemo u prilici da se izmerimo da li i koliko možemo da pariramo velikanu kao što je Zenit. Trenutno ne igraju evropska takmičenja, ali znamo kakve su rezultate ostvarivali prethodnih godina i koliko je to ozbiljan klub. Još ta utakmica i onda idemo na zasluženi odmor”, rekao je Milunović, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da su “crveno-beli” imali paklen ritam u jesenjem delu sezone.

“Imali smo veoma gust raspored, ali smo profesionalci i znamo sve strane fudbala. Naravno da nam se igra protiv Zenita, takve utakmice su za uživanje. Ipak, ono što je takođe izvesno je da možda neće meč biti na nekom visokom fizičkom nivou, ali izdržaćemo još 90 minuta”, naveo je fudbaler Crvene zvezde.

“Crveno-beli” će biti oslabljeni na ovoj utakmici, pošto u timu neće biti Milana Borjana, Strahinje Erakovića i Osmana Bukarija, koji su sa svojim reprezentacijama na SP u Kataru.

“Pohvalio bih igrače koji se nalaze sa reprezentacijama. Imamo trojicu fudbalera iz našeg tima na SP i izuzetno mi je drago zbog toga. Ipak, najvažnije i za nas, i za njih je da budemo zdravi. Utakmica sa Zenitom je prijateljska, lep je povod i način da privedemo polusezonu kraju, ali najvažnije je da svi odemo zdravi na odmor, kako bi se što spremniji vratili po nove pobede”, zaključio je Milunović.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /