in

Недовић: Провео сам две прелепе године у Атини; Панатинаикос: Звезда нам дугује 300.000 евра

Недовић је на Инстаграму поручио да је провео две прелепе године у Атини.

“Драги навијачи Панатинаикоса, требало ми је мало времена да се све смири и само желим да вам се захвалим из свег срца за сву љубав и подршку коју смо моја породица и ја добили током две године проведене у овом тиму. Не могу да покажем колико сам захвалан на томе. Помало сам и изненађен и разочаран реакцијом људи са којима сам имао сјајан однос током читавог процеса и током целе ове ситуације. Мислим да је за све било довољно времена да пронађу боље решење”, написао је Недовић.

Кошаркаш из Нове Вароши тврди да није уцењивао грчки тим, како се могло чути из Атине.

“Када чујем реч `уцена` у истој реченици са тимом у који сам се заљубио, осетим мучнину у стомаку. Али било како било, нећу покушавати да ово тумачим на свој начин јер би то само бацило сенку на прелепе две године и сва пријатељства која сам стекао у Атини. Још једном, хвала вам из свег срца, увек ћете бити део моје породице и видећемо се ускоро. Једном “зелени”, увек “зелени”, закључио је Недовић.

Искусни бек каријеру је почео у Црвеној звезди, а наступао је за Лијетувос Ритас, Голден Стејт, Валенсију, Уникаху, Олимпију из Милана и Панатинаикос.

Панатинаикос: Звезда нам дугује 300.000 евра за Недовића

Кошаркашки клуб Панатинаикос инсистира да прелазак Немање Недовића у Црвену звезду није готова ствар док српски шампион не уплати 300.000 евра на име обештећења, пренели су данас грчки медији.

Тим са Малог Калемегдана већ је представио Недовића као ново појачање, кошаркаш је у друштву менаџера Миодрага Ражнатовића потписао уговор са црвено-белима, али Атињани поручују да ће Немања постати слободан играч тек кад Звезда испуни обавезу и плати поменуту суму новца.

Агенција СДНА наводи да је Недовић у уговору са Панатинаикосом имао одредбу о аутоматском продужетку сарадње ако одигра најмање 28 од 34 утакмице у Евролиги.

Како је српски кошаркаш, због избацивања руских тимова за Атињане одиграо 26 утакмица у елитном такмичењу, његов агент Миодраг Ражнатовић искористио је опцију из уговора да прекине сарадњу са Панатинаикосом, преноси СДНА.