in

Недовић: Провео сам две прелепе године у Атини

Недовић је на Инстаграму поручио да је провео две прелепе године у Атини.

“Драги навијачи Панатинаикоса, требало ми је мало времена да се све смири и само желим да вам се захвалим из свег срца за сву љубав и подршку коју смо моја породица и ја добили током две године проведене у овом тиму. Не могу да покажем колико сам захвалан на томе. Помало сам и изненађен и разочаран реакцијом људи са којима сам имао сјајан однос током читавог процеса и током целе ове ситуације. Мислим да је за све било довољно времена да пронађу боље решење”, написао је Недовић.

Кошаркаш из Нове Вароши тврди да није уцењивао грчки тим, како се могло чути из Атине.

“Када чујем реч `уцена` у истој реченици са тимом у који сам се заљубио, осетим мучнину у стомаку. Али било како било, нећу покушавати да ово тумачим на свој начин јер би то само бацило сенку на прелепе две године и сва пријатељства која сам стекао у Атини. Још једном, хвала вам из свег срца, увек ћете бити део моје породице и видећемо се ускоро. Једном “зелени”, увек “зелени”, закључио је Недовић.

Искусни бек каријеру је почео у Црвеној звезди, а наступао је за Лијетувос Ритас, Голден Стејт, Валенсију, Уникаху, Олимпију из Милана и Панатинаикос.