in

Oglasili se Pešić i Danilović povodom Bjelice: “Hvala mu i da ostane u košarci”

Oglasili se Pešić i Danilović povodom Bjelice: “Hvala mu i da ostane u košarci”

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović i selektor našeg tima Svetislav Pešić oglasili su se povodom zvaničnog kraja karijere nekadašnjeg reprezentativca Nemanje Bjelice.

Bjelica je danas zavšrio dvodecenijsku, bogatu karijeru. Tim povodom, oglasio se prvi čovek KSS Predrag Danilović.

“Nemanji na prvom mestu želim dobro zdravlje i puno uspeha nakon bogate košarkaške karijere. Na terenu i van njega, bio je neko ko druge čini boljim i od koga su saigrači već u ranoj fazi karijere mogli dosta toga da nauče. U ime Košarkaškog saveza Srbije, želim posebno da mu se zahvalim na doprinosu koji je našoj košarci dao kroz reprezentativne selekcije”, poručio je Danilović.

Jedan od trenera koji su imali veliki uticaj na karijeru Nemanje Bjelice je aktuelni selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić. 

“Nemanja treba da bude ponosan na sve što je uradio u svojoj karijeri. On nije samo imao fantastičnu karijeru, već je bio jedan od retkih koji je svojim načinom igre, menjao čitavu košarkašku igru. Veoma je značajan bio za stvaranje nove Zvezde, a njegov značaj za celokuoan razvoj srpske košarke je nemerljiv. Pre svega mu želim dobro zdravlje i dobar izbor šta će raditi u budućnosti, sa željom da uvek ostane u košarci”, naveo je Pešić.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /