in

Otkriveno kada će Embape otkriti transfer: “Čim ispadnu Real ili Pari Sen Žermen…”

Otkriveno kada će Embape otkriti transfer: “Čim ispadnu Real ili Pari Sen Žermen…”

Javna je tajna da će Kilijan Embape na kraju sezone postati novi fudbaler Reala iz Madrida, međutim zvanične potvrde o tome još uvek nema.

To je donekle i razumljivo, imajući u vidu da je sezona uveliko u toku, te da klubovi kao i sam igrač žele da izbegnu nepotrebno skretanje pažnje sa terena.

Proslavljeni fudbaler Francuske Žerom Roten otkrio je za Radio Monte Karlo da će Embape saopštiti odlazak pre početka Evropskog prvenstva.

Neću otkriti toplu vodu ako vam kažem da je Embape Realov. Rekao je da će o svojoj sudbini govoriti pre nego što počne Evropski šampionat. Reći ću vam nešto konkretnije: objaviće to kada Pari Sen Žermen ispadne iz Lige šampiona. Ili u slučaju da Real Madrid ispadne od Mančester Sitija. Sve dok postoji mogućnost da se PSŽ i Real sastanu u Ligi šampiona, on se neće izjasniti. I to je razumljivo”, rekao je Roten.

Pari Sen Žermen će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Barselone, dok će se Real odmeriti sa Mančester sitijem.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /