in

Ože-Alijasim osvojio turnir u Antverpenu, trijumf Runea u Stokholmu, Muzetiju Napulj

Kanadski teniser je u prvom setu stigao do brejka u šestom gemu. On je potom držao prednost od tri gema i zašluženo je osvojio prvi set 6:3. U drugom setu viđena je velika borba, a Ože-Alijasim je ovog puta napravio brejk u petom gemu, što je mu bilo dovoljno za pobedu.

Ože-Alijasim je današnjom pobedom stigao do treće titule u karijeri, dok je Korda ostao jednom osvojenom ATP trofeju.

Kanadski teniser je trijumfom u Belgiji osvojio 98.580 evra i 250 poena za ATP listu, dok je Kordi pripalo 57.505 evra i 150 bodova.

ATP turnir u Antverpenu se igrao za nagradni fond od 725.540 evra.

Rune osvojio turnir u Stokholmu

Danski teniser Holger Rune osvojio je ATP turnir u Stokholmu, pošto je danas u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 6:4.

Meč je trajao 95 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel danskog i grčkog tenisera i drugi trijumf Runea, koji je trenutno 27. igrač sveta.

Rune je u prvom setu napravio brejk u trećem gemu, a onda je ovaj deo meča dobio 6:4.

Danac je i u drugom setu ponovo napravio gem u trećem setu, a potom je držao prednost od dva gema i zasluženo je stigao do pobede.

Danac je pobedom u Stokholmu stigao do druge titule u karijeri. Grk je ostao na devet osvojenih ATP trofeja.

Rune je trijumfom u glavnom gradu Švedske osvojio 98.580 evra i 250 bodova za ATP listu, dok je Cicipasu pripalo 57.505 evra i 150 poena.

ATP turnir u Stokholmu igrao se za nagradni fond od 725.540 evra.

Muzeti osvojio ATP turnir u Napulju

Italijanski trener Lorenco Muzeti osvojio je titulu na ATP turniru u Napulju, pošto je večeras u finalu pobedio zemljaka Matea Beretinija 7:6 (7:5), 6:2.

Meč je trajao dva sata i dva minuta. U prvom setu nije bilo brejka, a pobednik je odlučen posle taj-brejka, koji je Muzeti dobio sa 7:5. On je u prvom i sedmom gemu drugog seta oduzeo servis Beretiniju i stigao do trofeja u Napulju.

Muzeti je trijumfom u Napulju stigao do druge titule u karijeri, dok je Beretini ostao na sedam osvojenih ATP trofeja.

Muzeti je za pobedu u Napulju osvojio novčanu nagradu od 93.090 evra i 250 bodova za ATP listu, dok je Beretiniju pripalo 54.300 evra i 150 poena.

ATP turnir u Napulju igrao se za nagradni fond od 612.000 evra.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /