in

Partizan još mesec dana bez Mateusa Saldanje?

Partizan još mesec dana bez Mateusa Saldanje?

Mateus Saldanja je ove sezone uz Aleksandra Jovanovića verovatno i najbolji fudbaler Partizana, međutim Brazilac je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice protiv Napretka i Mladosti.

“Crno-beli” su u pomenutim mečevima osvojili ukupno samo jedan bod, a prema poslednjim najavama Igor Duljaj još neko vreme neće moći da računa na Brazilca.

Naime, PBG.news preneo je informaciju da će Saldanja pauzirati još najmanje mesec dana zbog povrede butine.

Isti izvor navodi da je u Beograd stigao stručnjak iz Brazila koji će raditi sa napadačem po specijalnom programu, te da je se radi o obimnoj povredi zadnje lože od tri centimetra na zadnjoj strani butine.

Saldanja je ove sezone na 28 nastupa postigao 17 golova, posebno je bio vredan njegov gol na nedavno odigranom Večitom derbiju protiv Crvene zvezde kada je igrao uprkos povredi.

Partizan je u poslednje dve utamice uspeo da prepusti lidersku poziciju u Super ligi Srbije i sada ima četiri boda zaostatka u odnosu na Zvezdu.

Bez Mateusa Saldanje u narednih mesec dana, povratak na vrh predstavljaće još teži izazov za fudbalere Partizana…Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /