in

Partizan tu jednu loptu nije okrenuo na svoju stranu, Željko je najbolji trener

Košarkaški veterani Partizana savladali su veteransku sekciju Valensije rezultatom 86:72 u “Beogradskoj areni”, u meču koji je u čast nedavno preminulog Dejana Milojevića odigran kao uvertira evroligaškog duela između ova dva tima, koji je upravo počeo.

Ni Partizan, a ni Valensija ne mogu do plej-ina, a bivši igrač crno-belih Milenko Tepić, koji je večeras igrao za veterane Partizana, za Sportal je prokomentarisao učinak ekipe Željka Obradovića u Evroligi, koji je dosta lošiji nego prošle sezone, kada je beogradski tim zaustavljen na korak od fajnal-fora.

To je za dublju analizu. Bilo je nekoliko nesrećnih i nespretnih poraza u završnicama. U ovakvim takmičenjima sezona se svede na jednu loptu, a nažalost Partizan u ovoj evroligaškoj sezoni nije okrenuo tu loptu na svoju stranu. Verujem da su sreća i nijanse odlučivale da Partizan ove godine ne bude na mestu na ko je bio prošle“, kazao je Tepić, koji je upitan i o Željku Obradoviću, koji bi trebalo da potpiše novi dvogodišnji ugovor sa klubom.

Željko je najbolji trener. Njega imati na klupi je uvek prednost“, završio je Tepić.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /