in

Piksijeva reakcija na žreb: Učinićemo sve da posle 24 godine Srbija bude na EP

Piksijeva reakcija na žreb: Učinićemo sve da posle 24 godine Srbija bude na EP

Rivali „Orlova” ugrupi G biće Mađarska, Crna Gora, Bugarska i Litvanija.Piksi je svojevrsno našalio na račun komšijskih zemalja, ali navodeći da će naša reprezentacija svakako igrati svojim stilom.

“Rekao sam i ranije, ko god da dođe od protivnika u ovu grupu mi imamo svoje ciljeve. Nema tu ni priče, ni bilo čega. Vrlo otvorena grupa. Skoro pa kompšijska grupa. Može da se ide autobusom da uštedimo koji dinar da ne idemo avionom.Imamo i dovoljno vremena da izanaliziramo. Ja, kada kažem, ne interesuju me protivnici, fokusiran sam na naš tim, ali moramo da anliziramo proitivnike. Imamo vremena da anliziramo protivnike i da malo bolje znamo sa kim igramo” kaže Stojković.

U slučaju da Srbija ne bude međi dve najbolje ekipe u grupi i ne plasira se direktno, postoji mogućnost baraža, obezbeđenog kroz odlične rezultate u Ligi nacija. Selektor tu opciju ne uzima u obzir.

“Kakav baraž? Ja ne razmišljam o baražu. Naš cilj je da idemo u Nemačku 2024. godine. O trećem mestu i o baražu ne razmišljamo. Učinićemo sve da posle 24 godine Srbija bude na Evropskom prvenstvu”.