in

Pitali tenisku legendu ko će biti novi Novakov trener, on rekao: “Ja trenutno nemam posao!”

Pitali tenisku legendu ko će biti novi Novakov trener, on rekao: “Ja trenutno nemam posao!”


Autor: Aleksandar Obrenović


subota 30.03.2024.


18:35


Izvor: Sportske.net

Legendarni Džimi Konors zajedno sa svojim sinom Bretom razgovara o tenisu u svom podkastu, a dotakao se i Novaka Đokovića. 

“Dobro je stvari nekad prodrmati. ali nije više zabavno, zar je uvek krivica do trenera? Znate, “vreme je da se otarasite trenera!” Vi ste sa nekim, putujete zajedno iz nedelje u nedelju i jedete i provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete sve i vidite šta ide iz toga. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao”, rekao je Džimi Konors. 

Jasno, zasićenje je normalnost u svakom slučaju.

“I onda, dođe neko drugi, vidi nešto drugo, jer da budemo jasni, radite sa najboljim igračem svih vremena. Promene i sugestije koje donosite su minimalne. Ljudi sa tribina i mnogi koji misle da poznaju tenis to stvarno ne vide”, rekao je Konors. 

Da li ima predlog za novog trenera Novaka Đokovića?

“Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu sa tobom, ali znaš, ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime. Ali kako stvari idu, malopre smo pričali o Danijel Kolins i kako se život menja i trenutno sam zadovoljan ovim što radim. Volim svoj život i sve u vezi njega“, rekao je Konors. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /