in

Posle Tonija Krosa, serija potpisa u Madridu

Posle Tonija Krosa, serija potpisa u Madridu

Fudbalski klub Real Madrid planira da zadrži nekolicinu aktuelnih prvotimaca i igrača koji nose dres tima godinama unazad.

Toni Kros je dogovoren i za narednu sezonu. Nemački dirigent igre će ostati u Madridu i nastaviti da bude vođa nove generacije Reala. 

Posle njega, klub planira da obelodani i potpise sa još dvojicom prvotimaca i važnih igrača u rotaciji. U pitanju su Lukas Vaskez i Naćo. Njih dvojica bi trebalo da ostanu u klubu najmanje do 2025. godine što je bitno za Karla Anćelotija.

Sam italijanski strateg je lično zahtevao da se saradnja sa njima dvojicom nastavi, što je klub ispoštovao. Naćo je odigrao ključnu ulogu nakon povreda Edera Militaa i Davida Alabe pa je porkivao brojne pozicije u poslednjoj liniji. Protiv Atletik Bilbaa ovog vikenda, Naćo će odigrati 30. utakmicu u sezoni i na kraju kampanje trebalo bi da premaši 40.

Što se Lukasa Vaskeza tiče, on takođe može da pokriva više pozicija na desnoj strani. Od desnog beka, do krilnog napadača i uvek je obavljao više nego korektan posao. Jedan gol i četiri asistencije na 26 mečeva je i više nego dobar učinak.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /