in

“Poslednji ples” Luke Modrića, kraj nakon EURO-a!?

Uzevši u obzir sve što je postigao u karijeri, mnogi s pravom tvrde da je Luka Modrić verovatno i najbolji fudbaler svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije.

Kapiten reprezentacije Hrvatske ima značajnu ulogu u Real Madridu i sa 38 punih godina, ali prema pojedinim informacijama upravo iz Španije, sjajni vezista razmatra i kraj igračke karijere.

Naime, novinar popularne španske emisije El Čiringito Eduardo Inda otkrio je da Modrić odustao od odlaska iz Madrida zbog smanjene minutaže, te da su pred njim dve poželjne opcije, prenosi Indeks.

Jedna je da ostane u Realu bez obzira na minutažu do naredne godine kada će završiti sa igranjem, dok je druga da to učini već ovog leta nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Navodno, Modrić želi da okonča karijeru kao fudbaler Reala, te bi želeo da izbegne selidbu najviše zbog porodice koja mu je na prvom mestu.

Odluku, tvrde Španci, još nije doneo, a ugovor sa “Kraljevskim klubom” mu ističe na kraju aktuelne sezone.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /