in

Радоњић: Није ми било лако да одем из Звезде

“Драги звездаши, донео сам одлуку која не само да није била лака, већ напротив изузетно комплексна и захтевна. Не желим да улазим у разлоге онога што је превагнуло, али једно је сигурно, да услови мог уговора ни у једном тренутку нису били преломни фактор. Црвена звезда је изнад свих нас, и све што смо урадили за моја два мандата урадили смо заједно на шта сам веома поносан”, поручио је Радоњић у поруци коју је пренео Спорт клуб.

Црногорски стручњак, који је најтрофејнији тренер у историји клуба са Малог Калемегдана, пожелео је бившем клубу да настави да осваја трофеје.

“Нико не зна шта доноси сутра, можда ће нам се путеви поново укрстити. Црвена звезда ће увек бити део мене и то нико и ништа не може да промени. Свима вама желим много здравља, среће и успеха, а Звезди желим да продужи низ трофеја и навијачима донесе још много радости”, изјавио је Радоњић.

Тренер Панатинаикоса у два мандата водио је београдске црвено-беле и са њима освојио по пет трофеја у Купу Радивоја Кораћа, Суперлиги Србије и АБА лиги.