in

Rešenje Zvezdinih problema, Barak Bahar na klupi Izraela?

Rešenje Zvezdinih problema, Barak Bahar na klupi Izraela?

Rastanak Baraka Bahara sa Crvenom zvezdom podigao je mnogo prašine u srpskoj i izraelskoj javnosti, najviše zbog nepoznatih finansijskih detalja dogovorenih prilikom razlaza.

Nema dileme da je srpski šampion i dalje u obavezi da isplaćuje barem deo obaveza Baharu, ali to bi uskoro moglo da se promeni.

Izraelski mediji navode da je Barak Bahar jedan od dvojice najozbiljnijih kandidata za mesto selektora Izraela.

Nakon pravog debakla od Islanda 4:1 u baražu za plasman na EURO, jasno je da će Alon Hazan uskoro ostati bez posla, pa bi njega mogao da zameni upravo Bahar kojem je protivkandidat Roni Levi.

Mnogo će toga zavisiti od situacije u Fudbalskom savezu Izraela jer predsednik Moše Zuares izričito želi Bahara, dok je želja direktora reprezentacije Josija Benajuna Ron Levi.

Navodno, 44-godišnji stručnjak ima veliku podršku izraelskih navijača, pa mu se zato i daju veće šanse od Levija.U slučaju da Bahar dobije i prihvati ponudu da vodi nacionalni tim svoje zemlje, to bi praktično značilo da Zvezda neće više imati obavezu da isplaćuje izraelskog trenera.

U slučaju da Bahar dobije i prihvati ponudu da vodi nacionalni tim svoje zemlje, to bi praktično značilo da Zvezda neće više imati obavezu da isplaćuje izraelskog trenera.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /