in

Simeone i Feliks ponovo zaratili, kako to Barsa želi da iskoristi?

Simeone i Feliks ponovo zaratili, kako to Barsa želi da iskoristi?

Žoao Feliks apsolutno nema nikakvu budućnost u Atletiko Madridu.

Madridski mediji bliski Atletiku pišu da je Dijego Simeone toliko protiv Portugalca, da ga čak ne želi ni na startu priprema za narednu sezonu, te da je to poručio upravi kluba.

Feliks je na pozajmici u Barseloni, koja nema obavezu, ali želi da ga otkupi, međutim, teško da će Katalonci ispuniti zahteve Atletika pre početka priprema za narednu sezonu.

Atletiko želi za Feliksa barem 60 miliona evra, što Barselona ne može da plati. Katalonci u ovom trenutku nude produžetak pozajmice za još jednu sezonu i onda obavezan otkup za 30 miliona leta 2025. godine.

Očekuje se da Atletiko odbije tu ponudu, ali i da nastavi pregovore sa Barselonom, jer Simeone želi da se taj problem reši.

Feliks je ove sezone postigao dva gola u mečevima protiv Atletiko Madrida, u pobedama Barselone 1:0 i 3:0, ali je generalno igrao promenjivo i nije opcija broj jedan na levom krilu. 

Konkurencija u Barseloni je velika, ali Feliksova namera je jasna, i on želi da ostane i nema nameru da ponovo sarađuje sa Simeoneom. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /