in

Sportske.net – AdmiralBet specijal – Poslednje kolo Evrolige, ko će se raspucati?

Večeras i sutra se igraju utakmice poslednjeg kola Evrolige, posle kog ćemo saznati imena svih deset ekipa koje će nastaviti takmičenje, kao i parove, za početak plej-ina, a onda i plej-ofa.

Crvena zvezda večeras od 19.30 časova gostuje Efesu u Istanbulu, a AdmiralBet je u svom specijalu ponudio kvotu 7.00 da Rokas Gedraitis u ovom meču postigne 4+ trojki.

Pola sata ranije, Real Madrid počinje svoj meč u Kaunasu protiv domaćeg Žalgirisa, a kvota je 5.00 da Mario Hezonja postigne 4+ trojki za ekipu aktuelnog evropskog šampiona.

U 19 časova počinje i duel Monaka i Bajerna, a AdmiralBet za taj meč nudi kvotu 9.00 da Vladimir Lučić postigne 10+ poena i 5+ skokova za ekipu Bajerna, a kvota je 7.50 da u domaćem timu Majk Džejms upiše 20+ poena, 5+ skokova i 5+ asistencija.

U 20.05h večeras Makabi igra protiv Armanija, a AdmiralBet u svom specijalu nudi kvotu 6.00 da Nikola Miotić za gostujući tim postigne 20+ poena i 7+ skokova.

Kompletnu ponudu u specijalu možete da pogledate OVDE, ili klikom na ilustracju u prilogu.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /