in

Sportske.net – Definitivno – Ortiz menja Činedua!


Autor: Aleksandar Obrenović


utorak 20.02.2024.


17:00


Izvor: Sportske.net

Novo pojačanje na “Čika Dači”. 

Sada je i definitivno, Dilan Ortiz je novo pojačanje Radničkog i u samom napadu će zameniti Žofrija Činedua koji je napustio klub posle pobede nad Vojvodinom.

Kolumbijac je neko ko ima iskustva igranja u Srbiji, sada dolazi posle raskida ugovora sa Slaven Belupom. 

“Naravno da sam čuo za Radnički. Neki moji prijatelji i bivši saigrači igraju ili su igrali za Radnički. Na primer, Evandro, on mi je ispričao dosta toga dobrog o klubu. Srećam sam što sam ovde i nadam se uspešnoj saradnji. Potpisao sam zato što sam čuo dosta dobrih reči o klubu. Mislim da je ovo dobra prilika za mene da oživim svoju karijeru. Radnički je dobar klub sa velikom tradicijom, kvalitetnim ljudima u upravi. Definitivno veliki izazov za mene”, rekao je Ortiz. 

Očekuje da ekipa uđe u plej-of, odnosno da sačuva mesto na kom je u ovom trenutku. 

U opisu posla mi je postizanje golova, zbog toga sam i došao. Nadam se pobedama u nastavku prvenstva i ulasku u plej-of. Potrudiću se da opravdam poverenje i postignem što je moguće više golova”, rekao je on. 

Činedu je bio od ogromne pomoći ekipi Feđe Dudića, videćemo da li Ortiz može da uđe u njegove kopačke i da ima uticaja na igru poput Nigerijca. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /