in

Sportske.net – Fantazi Masteri – Najava 29. kola Premijer lige

Sportske.net – Fantazi Masteri – Najava 29. kola Premijer lige

Konačno i to 29. kolo Premijer lige. U fantazi svetu poznato kao veliko prazno kolo.

Zašto? Pa, u ovo kolu će biti  odigrane samo 4 utakmice.

Idealna prilika za Free Hit. Šta da rade oni koji ga nemaju? Najbolje da ga prosto preguraju kako znaju i umeju.

Subota

1. Barnli – Brentford

Dobra vest pred ovo kolo je da će Reguilon biti spreman, na taj način postaje sasvim legitimna opcija, uz možda Flekena ja golu. Toni bi trebalo da je jedan od sigurnih napadača u vašem timu, a diferencijal bi mogao biti Visa. Kod Barnlija Fofana.

2. Luton – Notingem Forest 

Luton je ove sezone akter nekih od najboljih i najluđih utakmica. Pred ovo kolo bi mogao da se juri neko iz Notingema jer odbrana Lutona zaista ne deluje spremno da odbrani mrežu. Elanga kao jedan od najboljih diferencijala pred ovo kolo. Avoniji na poslednje dve utakmice nije bio starter, iz drugog plana bi Gibs-Vajt ponovo mogao biti zanimljiv.
Kod Lutona Dauti iz odbrane, Barkli sa sredine ili Moris iz napada.

3. Fulam – Totenhem

Iz Totenhema će verovatno većina imati 3 fudbalera na Free Hit-u. Son kao najpopularnija opcija, potom Medison…i onda diferencijali Džonson ili Kuluševski. Deluje da će većina birati trećeg fudbalera Totenhema kao jednog defanzivca, Udogija ili Pora. Ostaje još nesigurno da li će Rišarlison biti spreman. Kod Fulama bi Muniz možda mogao naći mesto među 3 napadača.

nedelja

4. Vest Hem – Aston Vila

Verovatno i najzanimljiviji duel ovog kola. Bouen i Votkins će biti sigurno najpopularniji pikovi. Međutim, Voktins je napustio igru zbog povrede kolena na evropskoj utakmici Aston Vile…možda ga ne bude bilo. Iz drugog plana vrebaju Luiz, Bejli, Kudus ili čak Paketa koji je bio odličan u poslednje vreme. Malo ko će ovde da bira defanzivne fudbalere.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /