in

Sportske.net – FSS – Tadić se izvinio selektoru i saigračima

Sportske.net – FSS – Tadić se izvinio selektoru i saigračima

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić prvi put se oglasio posle svog komentara nakon meča sa Engleskom, koji je naš tim izgubio sa 1:0 na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Fudbalski savez Srbije preneo je da se Tadić izvinio selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima.

Obaveštenje FSS-a prenosimo u celosti:

U hotelu “Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening.

Podsetimo, Tadić je u izjavi za RTS odmah posle meča sa Englezima u Gelzenkirhenu izjavio da mu je krivo što nije počeo od prvog minuta i da smarta da je on najbolji igrač Srbije.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /