in

Sportske.net – Gocić pozvao na spektakl, repriza finala Lige šampiona Novi Beograd

Sportske.net – Gocić pozvao na spektakl, repriza finala Lige šampiona Novi Beograd

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je danas da je pred njegovom ekipom duel sa najtežim mogućim protivnikom, Pro Rekom, ali je istakao da će sigurno biti motivisani da u tom meču Lige šampiona pruže svoj maksimum.

“Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav”, rekao je Gocić, prenosi klub.

Derbi meč trećeg kola TOP 8 faze vaterpolo Lige šampiona igra se u utorak od 19.45 na bazenu Sportskog centra “11. april”, gde Novi Beograd dočekuje Pro Reko.

Biće to duel dve neporažene ekipe iz Grupe A u drugoj fazi elitnog takmičenja, ali i duel timova koji su u poslednje dve godine igrali u finalu Lige šampiona.

Trener Novog Beograda je konstatovao da se pred ovaj važan duel svi u taboru aktelnog srpskog šampiona i osvajača nacionalnog Kupa ne bave toliko protivnikom, jer kako je rekao, dobro poznaju sve njihove kvalitete, već više pažnje posvećuju pripremi sopstvene igre.

“Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadranske lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sa da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum. To je ono što uvek tražim i na čemu insistiram kod igrača”, rekao je Gocić.

“Ako tako bude, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo pobediti Pro Reko koga, ponavljam još jednom, veoma respektujemo”, dodao je on.

Gocić je rekao da ima “sitnijih povreda i manjih prehlada u ekipi”, ali da se nada da će svi biti spremni za utakmicu.

“Pozvao bih sve ljubitelje vaterpola da dođu na utakmicu, da nam pruže podršku, ali i uživaju u siguran sam vrhunskoj igri. Na jednom mestu naći će se zaista plejada izvanrednih igrača, koji garantuju istinski vaterpolo spektakl”, zaključio je Gocić.

U drugom meču trećeg kola A grupe TOP 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak od 19.00 Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marseja.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /