in

Sportske.net – Trka za Osimena

Sportske.net – Trka za Osimena


Autor: Aleksandar Obrenović


petak 15.03.2024.


11:20


Izvor: Sportske.net

Fudbaler Napolija Viktor Osimen je tražen na tržištu fudbalera i ovog leta bi mogao da promeni klub imajući u vidu nešto slabije rezultate Napolija i činjenicu da su ispali iz Lige šampiona i da više nemaju dobre šanse da je se domognu kroz Seriju A. 

Osimen je neko ko zaslužuje da igra najviši stepen takmičenja, odnosno Ligu šampiona u novom formatu od sledeće sezone, a gde bi mogao da završi Nigerijac?

Nekoliko klubova je zainteresovano, od ranije se pominje finansijski moćni Čelsi, ali sada više nije u prvom planu, kako navode engleski mediji. 

Nigerijac ima ugovor do 2026. godine i čini se da je leto 2024. godine poslednje kada bi Napoli mogao da ga proda po sumi koja je devetocifrena u evrima. 

PSŽ i Arsenal su od nedavno u konstantnoj komunikaciji sa ovim fudbalerom i veruje se da bi Parižani mogli da ispune sve njegove zahteve, dok Čelsi ne želi da pretplati igrače. Osimen želi preko 240 hiljada evra na nedeljnom nivou.

Arsenal bi mogao da krene po njega jer im je potreban klasičan napadač svetske klase i Osimen to svakako jeste…Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /