in

Sprema se čistka po želji Antonija Kontea?!

Sprema se čistka po želji Antonija Kontea?!

Aurelio De Laurentis ne može da pronađe pravu formulu i zato opet kreće po Antonija Kontea. 

Skudeto posle 30 godina čekanja potvrdio je da De Lauretis može da vodi šampionski klub, ali je napravio kardinalnu grešku kada je otpustio Lućana Spaletija i doveo Rudija Garsiju. Napoli je nastavio da tone i sa Valterom Macarijem, a ni Frančesko Kalcona je doveden do kraja sezone, jer je i selektor Slovačke. 

Italijanski mediji danas pišu da De Laurentis i dalje pokušava da ubedi Kontea i da mu je obećao veliku letnju čistku, novac za pojačanja i odrešene ruke da sastavi tim.

Konte bi u tom slučaju pripremao tim samo za domaću scenu, Napoli neće igrati Evropu, a svojevremeno je tako posle Žozea Murinja doneo titulu u Čelsi. 

On je “koketirao” i sa Milanom, jer je velika želja Zlatana Ibrahimovića, tako da ćemo pomno pratiti gde će Konte na leto.

U ovom trenutku deluje da će De Laurentis najviše insistirati na njegovom dolasku, a Konte mu je već dva puta rekao “ne”. Za konačno “da” dobija baš mnogo i uglavnom što traži u svakom klubu – potpuno rukovođenje timom, ambiciju i pojačanja. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /