in

Стевановић: Да вратимо титулу где јој је место

Клуб из Хумске отвориће нову сезону Суперлиге гостовањем Јавору у Ивањици у суботу од 20 часова.

“Очекивања су победе. Ми смо Партизан, идемо у Ивањицу да победимо, тако је против кога год да играмо. Морамо да оправдамо овај грб, морамо да дамо сто одсто на свакој утакмици и да се у мају радујемо после пет година, колико нисмо успели да освојимо титулу. Циљ нам је да ове године вратимо титулу тамо где јој је место”, изјавио је Стевановић.

Кратка пауза између две сезоне, условљена календаром Мундијала у Катару, оставила је трага на фудбалере Партизана, али циљеви су јасни.

“Није се ни завршила претходна сезона, а већ нам почињу домаће првенство и европска такмичења. Партизан увек има највеће циљеве, тако да нам је и ове године циљ да освојимо дуплу круну. Да пробамо да се пласирамо у Лигу Европе и да прођемо групну фазу”, истакао је Стевановић.

Фудбалери Партизана припреме су одрадили у Словенији, а аспекат је био на уигравању екипе коју од јуна води нови тренер Илија Столица.

“Нови стручни штаб имао је увид у чињеницу, кратку паузу између две сезоне, тако да смо одрадили мало лакше припреме што се тиче физике јер нисмо имали велики одмор. Више смо радили на уигравању, тако да спремни дочекујемо сезону. Мишићи су како треба”, рекао је голман Партизана.

Лозничанин је 2016. стигао у клуб из Хумске из редова Чукаричког.