in

Столица: Наредне недеље стижу појачања у Партизан

Партизан је одрадио двонедељне припреме у Словенији, а клуб из Хумске се враћа у Београд. “Црно-бели” ће у првом колу нове сезоне у Суперлиги Србије наредног викенда гостовати Јавору у Ивањици.

“Не можемо да играмо са овако малим бројем фудбалера на клупи. Радујем се што су се неке ствари покренуле по том питању. По мојим сазнањима, већ почетком следеће недеље ћемо добити нова појачања”, рекао је Столица, а преноси званични сајт клуба.

Партизан је у летњем прелазном року до сада ангажовао Александра Филиповића, Златана Шеховића, Светозара Марковића и Патрика Андрадеа.

“Одлазак Марка Јевтовића нас је доста пореметио, пошто је био неочекиван. За сада имамо опције на тој позицији, али проблем нам прави повреда Саше Здјелара. Потребно нам је мало стрпљења, неки трансфери су баш близу”, истакао је тренер Партизана.

“Црно-бели” су на припремама поражени од Клужа (0:1) и Фенербахчеа (0:1), а победили су Спартак из Трнаве (3:0).

“Приметно је играмо само са једним централним везистом, а имали смо три играча који могу да попуне ту позицију. Било је очекивано да неко од њих оде. Не знамо шта ће донети наредни период и да ли ћемо морати да реагујемо”, навео је Столица.

Он је додао да “црно-бели” морају мудро да искористе везне играче.

“У везном реду имамо квалитет за стил игре који покушавамо да имплементирамо. Натхо и Андраде су идеални за тако нешто. Ваља бити мудар и искористити их на прави начин у правом тренутку, ипак не могу да изнесу сав терет и толики број утакмица”, навео је тренер Партизана.

“Црно-бели” ће у првом колу нове сезоне у суботу гостовати Јавору.

“Било би некоректно да кажем да знам стартере за дуел са Јавором. Имамо још недоумица за неколико позиција”, закључио је Столица.