in

Stonoteniserke Novog Sada bez šansi protiv Meca na startu Top 12 faze LŠ

MEC –

Stonoteniserke Novog Sada doživele su poraz od Meca, u Francuskoj, sa 3:0 na startu Top 12 faze Lige šampiona. Srpske šampionke bile su praktično bez šansi protiv jednog od favorita za osvajanje evropske titule.

19-godišnja Reka Bezeg lako je sa 3:0 poražena od Ruskinje Tajlakova. Potom je za Novi Sad nastupila Aneta Maksuti koja je propustila tri set lopte i vođstvo od 10:7 u prvom setu, dok je drugi izgubila na razliku od francuske reprezentativke Paulin.

Кapitenka Novog Sada Tijana Jokić osvojila je set protiv Кineskinje Vu Džiado, a još jedan je izgubila na razliku pruživši najveći otpor od igračica našeg tima.

Novi Sad će biti slobodan u 2. kolu kada se za dva dana sastaju Mec i češki Hodonin, a onda srpskog šampiona, 8-og i 10-og novembra, očekuje duplo kolo, kao domaćin, protiv pomenutih rivala.

Iz tabora Novog Sada su za te susrete najavili dolazak velikog pojačanja u vidu Ji Lok Lam, reprezentativke Hong Кonga, sa kojom će pokušati da se upusti u borbu za četvrtfinale Lige šampiona.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /