in

Sutra na “Karađorđu” derbi Voše i Zvezde; Rastavac: Nemamo šta da izgubimo

Novosađani žele da protiv šampiona prekinu seriju loših rezultata. U prethodnih 5 mečeva pobedili su samo Javor, a očekuje ih duel sa najtežim protivnikom, aktuelnim šampionom.

Izabranici Miloša Milojevića igraju teške mečeve na domaćoj sceni i u Ligi Evrope, a trener Novosađana, Milan Rastavac, veruje da je upravo predstojeći derbi prilika da se prekine negativna tradicija u duelima sa Beograđanima, iako bodovi nose jednaku težinu kao i protiv ostalih ekipa.

“Verujem da je ispred nas utakmica u kojoj Vojvodina nema šta da izgubi, a može puno toga da dobije. Ispred sebe smo stavili zadatak da u narednom periodu napravimo snažan kolektiv. Tu mislim i na tim na terenu, ali i na sve strukture unutar kluba, koje treba i mogu da funkcionišu zajedno na visokom nivou”, rekao je Rastavac uoči meča sa Crvenom zvezdom.

On je istakao da će u narednom periodu koristiti veći broj igrača, a to očekuje i od kolege Milojevića u četvrtak. Veruje da njegova ekipa može iznenaditi šampiona, ako bude brzo igrala u tranziciji. Osnovni preduslov za tako nešto biće agresivna igra u odbrani.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /