in

Танасковић: Генерални секретар ОСС Кнежевић злоупотребљава положај

“Ми смо 26. маја послали званичан допис ОСС да тражимо састанак како бисмо изнели одређене проблеме и дали предлоге и инструкције како бисмо унапредили такмичење. Тражили смо да тај састанак остане у нашој одбојкашкој кући. Тако сам васпитаван и то је била наша идеја. Ми нисмо добили одговор, све наше замерке односе се на рад генералног секретара Ивана Кнежевића. Он је показао непрофесионалност, да нам не одговори”, казао је Танасковић на конференцији за медије ОК Партизан.

Бивши прослављени репрезентативац Југославије оптужио је Кнежевића да је учествовао у довођењу талентованих играчица у Одбојкашки клуб ТЕНТ.

“Сматрамо да неко ко је професионалац у савезу мора да комуницира са клубовима, да саслуша наше идеје, да их филтрира и пренесе Зорану Гајићу, председнику ОСС. Очигледно да генерални секретар мисли да је свемоћан и злоупотребљава своју улогу приликом довођена играчица у ОК ТЕНТ. Преко 15 талентованих девојчица дошло је у ТЕНТ и то нас наводи да се нешто ту чудно дешава. Родитељи нам кажу да су им у ТЕНТ обећали да ће бити у репрезентацији. У преговорима учествује Иван Кнежевић и злоупотребљава своју функцију. Манипулише се децом и прича им се да је ТЕНТ једино решење”, истакао је Танасковић.

Почасни председник ОК Партизан наводи и да постоје бројни проблеми у организацији такмичења и систему ОСС који су на штету клубова.

Одбојкашки клуб Партизан данас је потписао спонзорство са компанијом “Ефбет”, која ће бити генерални спонзор клуба, па ће у нареднне три сезоне црно-бели наступати као Партизан Ефбет.