in

Vazura spremio novi ugovor za Duljaja, pa se setio Bahara!


Autor: Darko Mitrović


utorak 09.04.2024.


17:00


Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kako sada stvari stoje, Partizan će i u sledeću sezonu ući sa Igorom Duljajem u ulozi šefa stručnog štaba.

To je želja generalnog direktora kluba iz Humske Miloša Vazure koji je u razgovoru za ”Informer” potvrdio da će uskoro pričati sa Duljajem na tu temu, iako je jedan razgovor već obavljen.

”Pričali smo, ali na tome je i ostalo. To je bilo još u januaru. Tada smo pomenuli novi ugovor, ali on je rekao da sačekamo, da ima vremena. To stvarno ne bi trebalo da bude problem. Sešćemo i pričaćemo opet. Ne mogu unapred da znam epilog ni da tvrdim bilo šta, da vidimo kakve on ima planove. Nije možda još zgodan trenutak, nismo prvi, imamo preča posla sad, ali pričaćemo o ugovoru”, otkrio je Vazura.

Kada su u pitanju ugovori trenera, Vazura se setio i primera bivšeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara koji je imao veliko poverenje uprave crveno-belih, mnogo se očekivalo od njega kada je potpisao unosan ugovor, ali je već na polusezoni spakovao kofere i otišao sa ”Marakane” zbog nezadovoljavajućih rezultata.

”Papir ne znači mnogo u smislu, trener može da ode bilo kada. Eto, Bahar je imao ugovor pa je bivši. Razlika je samo u parama koje će da dobije. Nema potrebe da bilo ko brine zbog ugovora, biće to u redu. Naravno, ne odlučujem samo ja, tu je i sportski direktor Ivica Kralj”, podsetio je Vazura.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /