in

Voša jača za Milića i Ocvirka

Voša jača za Milića i Ocvirka

NOVI SAD –

RK Vojvodina, devetostruki uzastopni šampion Srbije, dobio je dva važna pojačanja za nastavak sezone. U klub se vratio Gregor Ocvirk, levi bek koji je sa uspehom igrao prošle sezone. Pored njega, srpski šampion jači je i za talentovanog desnog beka, reprezentativca Srbije, Milana Milića koji dolazi iz redova Zagreba, a pre toga bio je angažovan od strane Nanta kada se u Francusku otisnuo iz šabačke Metaloplastike. U klubu kažu da je dolaskom Milića i Ocvirkaekipa gotovo kompletirana.

Pojačanja treba da isprate ambicije koje su zacrtane u dogovoru sa gospodinom Dragoljubom Zbiljićem i Dušanom Bajatovićem, nesumljivoliderimanovosadskog sporta. Svi u klubu smo zadovoljni uslovima u kojim radimo,interesovanju navijača i sponzora koje ove sezone predvodi jedan privredni gigant kakav je “Energotehnika Južna Bačka” što RK Vojvodinu postavlja na nivo da u narednom periodu mora razmišljati i o ozbiljnom evropskom iskoraku, kaže Generalni direktor RK Vojvodina, Darko Jevtić.

“Puno lepih stvari se dešava ove god oko našeg rukometa, predstoji nam i Svetsko prvenstvo gde se nadamo da će naša reprezentacija imati ozbiljnu ulogu tako da i nama ništa drugo ne preostaje nego da ojačavamo ekipu onako kako to diktira evropski kvalitet. Iskreno se radujem i dolasku Marka Vujina u menadžment Vojvodine, saradnja je na najvišem mogućem nivou, a davanje svih nas je veliko i to sve diktira da nam i očekivanja budu najveća”, kaže Jevtić.

“Presrećan sam što sam deo Vojvodine. To je veliki klub, najbolji u Srbiji. Sistem koji Vojvodina ima je prepoznatljiv svuda. Osvajaju se trofeji, a istovremeno svi igrači napreduju. Svako želi da dođe u takav klub. Jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru Rojeviću i obećavam veliku predanost i borbu na terenu”, kaže novi desni bek Vojvodine, Milan Milić.

“Iz Vojvodine kao da nisam ni odlazio. Zavoleo sam grad, klub. Znam da su ambicije uvek šampionske. Idemo da osvojimo nove trofeje i da u Evropi doguramo što više”, izjavio je Gregor Ocvikr.