in

Znamo ko sigurno neće suditi “večiti derbi” u subotu

Znamo ko sigurno neće suditi “večiti derbi” u subotu

Predstojećeg vikenda očekuje na 172. “večiti derbi” na stadionu “Rajko Mitić”, a kao i uvek veliku pažnju javnosti izaziva i to ko će deliti pravdu na istom.

Partizan sa bodom viška dolazi u komšiluk u nadi da će barem zadržati aktuelnu prednost. Očekuje se da poseta bude na nivou evropskih utakmica koje smo gledali na stadionu “Rajko Mitić” ove sezone, ali da li će takvo biti i suđenje?

Arbitri su uvek u centru pažnje uoči derbija, tokom istog i nakon njegovog završetka, ali još uvek nismo dobili potvrdu ko će stajati na centru najvećeg stadiona u Srbiji. Znamo ko neće!

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije, za dve utakmice u aktuelnom momentu znamo ko je “zauzet”. Duel između IMT i Javora sudiće Milan Mitić, čovek koji je sudio prethodni derbi koji je odigran na stadionu u Humskoj i koji je završen pobedom Partizana od 2:1.

Njemu će pomagati Jovan Grujić, Stefan Vojnić, četvrti sudija je Stefan Đokić. U VAR sobi je Nenad Minaković.

Ni najbolji srpski sudija neće biti delegiran za okršaj Crvene zvezde i Partizana. Srđan Jovanović će voditi meč Napretka i TSC u Kruševcu. Pomagaće mu Milan Mihajlović i Miloš Miškeljin. U VAR sobi biće Dejan Trifković.

Treba podsetiti da Jovanović možda nije bio ni u užem izboru pošto je Crvena zvezda ponovo javno istakla nezadovoljstvo njegovim suđenjem uprkos tome što mu UEFA vrlo često veruje.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /