in

Baltimor: Most se srušio nakon što je u njega udario brod, sedam osoba se vodi kao nestalo (VIDEO)

Baltimor: Most se srušio nakon što je u njega udario brod, sedam osoba se vodi kao nestalo (VIDEO)

Portparol vatrogasne stanice Baltimora Kevin Kartrajt izjavio je da je u toku potraga za najmanje sedam osoba za koje se veruje da su upale u vodu, kao i da je u toku “razvoj događaja sa masovnim žrtvama”.

Teretni brod udario je u most, nakon čega se zapalio i potonuo. Tom prilikom više vozila upalo je u reku Patapsko.

Obim oštećenja na mostu, koji je izgrađen 1972. godine i dugačak oko tri kilometra, još nije poznata.

Brod je udario u jedan od nosećih stubova mosta, zbog čega se njegova metalna konstrukcija srušila, a brod se zapalio i potonuo, prenosi Asošijeted pres.

“Sve trake su zatvorene u oba smera zbog incidenta na I-695 mosta ‘Ki’. Saobraćaj se odvija zaobilaznim putem”, saopštile su trasportne vlasti američke savezne države Merilend na platformi “Iks”.

Kompanija čiji brod je udario u most u Batimoru: Svi ljudi su na broju

Kompanija “Sinerdži Marin Grup” saopštila je danas da je njen teretni brod “Dali” u jutarnjim časovima udario u stub mosta “Frensis Skot Ki” u Baltimoru.

Brodske službe za incidente su mobilisane, saopštila je kompanija, prenosi Rojters.

Kako se napominje, svi članovi posade, uključujući i dva kapetana broda, su na broju i nisu prijavljene nikakve povrede.

Nakon rušenja mosta, portparol vatrogasne stanice Baltimora Kevin Kartrajt izjavio je da je u toku potraga za najmanje sedam osoba za koje se veruje da su upale u vodu, kao i da je u toku “razvoj događaja sa masovnim žrtvama”.

Teretni brod udario je u most, nakon čega se zapalio i potonuo. Tom prilikom više vozila upalo je u reku Patapsko.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /