in

Kejt i Vilijem članovi kraljevske porodice kojima se najviše veruje

Kejt i Vilijem članovi kraljevske porodice kojima se najviše veruje

Svaki 10. Britanac navodi da manje veruje princezi od Velsa u poslednjih nekoliko nedelja, isti broj joj veruje joj više, dok 68 procenata kaže da je njihovo mišljenje nepromenjeno, preneo je Dejli mail.

Na pitanje o poverenju kralju Čarlsu, koji se trenutno leči od raka, – 11 odsto navodi da mu veruje više, pet odsto manje, dok vecina – 72 procenata navodi da se njihovo mišljenje nije promenilo, prema anketi agencije za istraživanje javnog mnjenja YuGov urađenoj za Skaj njuz.

Visoko poverenje u Kejt dolazi uprkos tome što je 51 odsto ljudi videlo teorije zavere o njenom zdravlju na društvenim mrežama.

Trećina ispitanika navodi da je Bakingemska palata objavila premalo informacija o njenoj operaciji.

Megan, vojvotkinji od Saseksa, veruje samo 11 odsto od 2.081 anketiranih između 15. i 17. marta.

Princ Vilijem bio je razdragan kada se danas vratio kraljevskim dužnostima samo nekoliko sati nakon prvog snimka njegove supruge posle abdominalne operacije.

Princ od Velsa se nalazi u Šefildu gde pokušava da pomogne u okončanju beskućništva u Britaniji u narednih pet godina, dok njegova supruga nastavlja da se oporavlja od abdominalne operacije.

Ovog popodneva prestolonaslednik ce se sastati sa predstavnicima zajednice i lokalnim organizacijama koje učestvuju u radionici za pomoć u dizajniranju novog stambenog projekta u Južnom Jorkširu.

Događaj se dešava nekoliko sati nakon što su milioni u Britaniji i širom sveta bili oduševljeni što su videli nasmejanu i “živahnu” princezu od Velsa, prvi put od sredine januara.

Snimak koji je objavio San prikazuje buduću kraljicu kako brzo hoda noseći torbu za kupovinu i ćaska sa svojim mužem prošle subote popodne.

On je, takođe razbio bizarne, neosnovane i štetne teorije zavere koje su se širile o njoj na internetu, uključujući da je mrtva, da je zamenjena dvojnicom ili da je njihov brak u nevolji.

Izvor iz kraljevske porodice je rekao da svi, konačno, mogu da odahnu.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /