in

“Ako još imamo dilemu šta nam ko stvarno misli”

Prodaja ‘džavelina’ lažnoj državi Kosovo treba da pomogne Srbima da konačno razumeju da se naša borba mirnim putem za očuvanje jedinstvene Srbije smatra pretnjom, a ne legitimnim pravom naše zemlje, naveo je osnivač Pokreta socijalista

Osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je, komentarišući odobrenje SAD da Prištini bude prodat „džavelin“ sistem, da ako za bezbednost na Kosovu i Metohiji nije dovoljno prisustvo više hiljada vojnika KFOR, garancije za bezbednost date u Rezoluciji 1244 i bezuslovna podrška NATO pakta Albancima, onda ni „džavelin“ sistemi neće puno pomoći.

„Ali, zato prodaja ‘džavelina’ lažnoj državi Kosovo treba da pomogne Srbima da konačno razumeju da se naša borba mirnim putem za očuvanje jedinstvene Srbije smatra pretnjom, a ne legitimnim pravom naše zemlje“, naveo je Vulin u saopštenju.

Ističe da su oni koji teroristima prodaju oružje, a pričaju o miru isti kao oni koji u dečju kolevku puste zmiju otrovnicu i pričaju o ekologiji.

„Svako je u ovim danima pokazao svoje pravo lice, i SAD, i Šiptari, i Srbi, i na vlasti i u opoziciji koji ćute. Ako još imamo dilemu šta nam ko stvarno misli i ko su nam prijatelji, onda treba da se zabrinemo za sebe“, poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

(Tanjug)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /