in

Bajden do izbora može da započne treći svetski

Nije im se dopalo to što sam se slagao sa Putinom. Ali ja volim da se slažem sa ljudima koji imaju 1.600 jedinica nuklearnog oružja, poručio bivši predsednik

Američki predsednik Džozef Bajden je u stanju da započne treći svetski rat i uništi Ameriku za deset meseci koliko je preostalo do predsedničkih izbora u zemlji, ističe njegov prethodnik Donald Trapm na stranačkom skupu u Ajovi

„Ni prema kome se ne odnose kako treba. Možda nas zadesi i treći svetski rat. Jesmo blizu izbora, ali ne dovoljno blizu. Za deset meseci mogu potpuno da unište našu zemlju“, tvrdi Tramp.

Bivši američki predsednik je ponovio da želi da spreči sukobe u Ukrajini i na Bliskom istoku, a da će i situaciju na Korejskom poluostrvu držati pod kontrolom jer, za razliku od Bajdena, kako kaže, zna kako da pregovara sa svetskim liderima.

„Nije im se dopalo to što sam se slagao sa Putinom. Ali ja volim da se slažem sa ljudima koji imaju 1.600 jedinica nuklearnog oružja“, kaže Tramp.

Sebe je nazvao jedinim kandidatom koji bi mogao da spase Ameriku i obećao da pod njegovom vlašću Amerikanci neće doživeti treći svetski rat.

(rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /