in

Kad Vučić vraća Tomu Nikolića iz naftalina, jasno je koliki je pad rejtinga SNS

Kad Vučić vraća Tomu Nikolića iz naftalina, jasno je koliki je pad rejtinga SNS

Prvi predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić učestvovaće u podršci SNS, kako je to danas najavio predsednik Vučić, u kampanji za predsetojeće izbore 17. decembra.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas navodi da ovaj Vučićev potez jasno pokazuje koliki je pad rejtinga SNS-a.

„Kad Vučić vraća Tomu Nikolića iz naftalina jasno je koliki je pad rejtinga SNS-a. Žele da dovrše ono što obećaše ‘da će Srbija biti crna rupa na tepihu Evropske Unije’. Sa Tomom u susret sankcijama – fali im još samo Šešelj. 17. decembra zaustavićemo propast Srbije“, napisao je Đilas na društvenoj mreži „Iks“.

Inače, Aleksandar Vučić je danas na obeležavanju 15 godina SNS-a u Šapcu okupljenima poslao pozdrave Tomislava Nikolića, i poručio da će ovog puta zajednički učestvovati u podršci SNS-u.

„Vučević je u svom govoru zaboravio samo dve sitnice da vam prenese, a to je da su mu čestitke uputili i Milorad Dodik i lideri stranaka iz Republike Srpske, predsednik Nove srpske demokratije Mandić i Knežević, kao i Tomislav Nikolić, Ana Brnabić, Orlić koji danas nisu mogli da budu sa nama, ali će svi zajedno biti u narednim danama i nedeljama“, istakao je Vučić.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

(Nova.rs)


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /