in

Mediji otkrili: Ovako je devojčica ubijena


Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

„S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom ‘fiat panda’ u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju D. I. i usmrtio je.

Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta“, kaže izvor blizak istrazi, piše Informer.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

„S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je“, navodi izvor iz istrage.

Oca i majku ubijene devojčice odvezla Hitna pomoć

Hitna pomoć stigla je ispred policijske stanice u kojoj su otac i majka ubijene D. I.

Nekom je od njih pozlilo i lekari su morali da reaguju i hitno su prebačeni u obližnji Dom zdravlja.

Porodica male D. stigla je pre nekih dvadesetak minuta u policiju. Najpre otac, a potom i majka sa dedom devojčice.

Potvrđeno: DNK iz vozila je Dankina; Osumnjičeni već bili privođeni tokom istrage

Otrkiverno kako su dvojica radnika „Vodovoda“ koji su ubili Danku Ilić, službenim vozilom razotkrivena. Oni su tokom istrage već bili jednom privođeni.

Daljim ispitivanjem i pretragom službenog vozila kojim je, kako će se ispostaviti usmrćena dvogodišnja devojčica, otkrivena je krv a DNK analizom je potvrđeno da pripada Danki.

Jedan je od dvojice osumnjičenih je priznao šta se dogodilo i potpisao priznanje, drugi je pao poligraf.

Medii su takođe naveli da su osumnjičeni po dogovoru čistili kiselinom automobil kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu, dok su neki mediji preneli nepotvrđenu informaciju da su u trenutku kada su udarili Danku Ilić navodno bili pod dejstvom alkohola.

Strašnu vest da je malena Danka za kojom se tragalo 26. marta saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

(mediji)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /