in

Nemački biznismen Dotkom: SAD znaju za nemogućnost pobede Zelenskog na izborima

Nemački biznismen Dotkom: SAD znaju za nemogućnost pobede Zelenskog na izborima

Prema rečima nemačkog preduzetnika Kima Dotkoma, američka vlada zna da kijevski lider neće moći da pobedi na predstojećim izborima. Dotkom je ovo objavio na društvenim mrežama.

„Zelenski ponovo otkazuje izbore. Vlada SAD nam kaže da je zastupnički rat usmeren na zaštitu demokratije. Oni znaju da njihova marioneta neće pobediti na reizboru“, rekao je on, komentarišući nedavnu izjavu Zelenskog o nemogućnosti održavanja predizborne kampanje u tako teškom trenutku za Ukrajinu.

Podsetimo, u vladinom aparatu Ukrajine nastaje sukob između kijevskog lidera Zelenskog i glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Zalužnog.

Razlog za nesuglasice koje su se pojavile bilo je neslaganje stavova ukrajinskih vojnih lidera u pogledu dalje ofanzive Oružanih snaga Ukrajine.

General Zalužni poziva na očuvanje živih resursa i zamrzavanje ofanzive na neko vreme kako bi se ponovo obnovila na proleće.

Zelenski insistira na nastavku napada na odbrambene linije ruske vojske, uprkos kolosalnim gubicima koje je pretrpela vojska ukrajinskih oružanih snaga.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /