in

Nestorović i Pavić napustili “Mi – Glas iz naroda”

Nestorović i Pavić napustili “Mi – Glas iz naroda”

Kako se navodi u saopštenju, došlo je do nesporazuma u rukovodstvu kada se raspravljalo o reorganizaciji rada pokreta koji bi trebalo da preraste u stranku

Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili su pokret „Mi – Glas iz naroda“, saopšteno je iz tog pokreta.

Kako se navodi, do nesporazuma u rukovodstvu je došlo na sastanku koji je održan juče.

Nestorović je, kaže se u saopštenju, ultimativno tražio da bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača.

Na glasanju taj ultimatum dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio Pokret a za njim i Aleksandar Pavić.

„Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević“, navodi se u saopštenju i dodaje da u radu ostaje sve po starom i planirani ciljevi se ostvaruju.
Kako se dodaje, „pokušaj razbijanja Pokreta nije uspeo i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu“.

„Vreme će  pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja Pokreta“, zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Pokret „Mi – Glas iz naroda“.

(rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /