in

Oglasio se Kadirov: Evo kako su Čečeni sprečili teroriste da pobegnu u Ukrajinu!

Oglasio se Kadirov: Evo kako su Čečeni sprečili teroriste da pobegnu u Ukrajinu!

Pripadnici Ahmata stigli u tri sata i počeli potragu

Šef Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da su vojnici puka Ahmat-Rusija učestvovali u hapšenju četvorice terorista koji su osumnjičeni za ubistvo više od 140 ljudi u koncertnoj sali Krokus u Moskvi!

Kadirov je naglasio da su pripadnici Ahmata, stacionirani u regionu Brjanska na obezbeđenju granice sa Ukrajinom, zajedno sa Centrom za posebne namene FSB, savladali i uhapsili četvoricu terorista.

– Čečenski borci su oko tri sata ujutru stigli na date koordinate do mesta gde su tragali za teroristima i odmah počeli da češljaju područje zajedno sa FSB i vojnicima Lenjingradskog vojnog okruga Rusije – naveo je Kadirov na svom kanalu na Telegramu.

Grupa terorista, otvorila je u petak oko 20 sati vatru u holu i koncertnoj sali Krokus na severozapadu Moskve nakon čega je podmetnula požar i pobegla.

Najmanje 143 osobe su ubijene, međutim, ruski istražni komitet očekuje da će biti mnogo više žrtava s obzirom na veliki broj teško povređenih.

Hospitalizovano je više od 100 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju. Teroristi su uhapšeni oko 3 sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine.

(Mediji)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

The post Oglasio se Kadirov: Evo kako su Čečeni sprečili teroriste da pobegnu u Ukrajinu! first appeared on .

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /