in

Rusi uništili ukrajinsku grupu pomoću dronova

Rusi uništili ukrajinsku grupu pomoću dronova

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su ruske snage uz pomoć bespilotnih letelica uništile grupu VSU na kupjanskom pravcu.

„Nastupajuća grupa ukrajinskih jurišnika bila je otkrivena noću i uništena na kupjanskom delu sa korišćenjem bespilotnih letelica sa bacanjem municije“, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Ruske Federacije, koje je objavilo snimke udara.

Takođe u ponedeljak Ministarstvo odbrane Ruske Federacije objavilo je video sa grupom zarobljenika iz 36. brigade Oružanih snaga Ukrajine, koji su se obratili svojim saborcima sa pozivom da predaju oružje.

„Ukrajinski vojnici su zarobljeni prilikom pokušaja da se iskrcaju na levu obalu Dnjepra“, rečeno je u saopštenju ministarstva.

Pored toga u ponedeljak Ministarstvo odbrane Ruske Federacije objavilo je snimke uništenja položaja Oružanih snaga Ukrajine na artjomovskom području.

„Padobranci iz Kostrome su tačnim udarom vođene rakete uništili osmatračnicu i vatrenu tačku pešadije VSU“, navodi se u saopštenju.

Prema saopštenju Ministarstva odbrane Ruske Federacije, ruske snage nastavljaju sa ofanzivom na svim frontovima u Ukrajini.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /