in

Ajla Fišer o optužbama za njenog supruga za seksualno uznemiravanje

Ajla Fišer je prekinula ćutanje na društvenim mrežama nakon što su se pojavile bombastične optužbe o njenom suprugu Saši Baronu Koenu.


“Terao me da se SKINEM GOLA i da snimimo BIZARNU SCENU SA NJEGOVOM ZADNJICOM, a sad mi PRETI preko advokata i PR službe”, bukti sukob – glumica kolegu častila POGRDNIM IMENOM

Australijska glumica (48) je u sredu na Instagramu podelila snimak sa svojim prijateljicama Naomi Vots i Mišel Dokeri dok su zajedno provodile vreme u Londonu.

To je bila njena prva objava i izlazak u javnost otkako je Rebel Vilson optužila njenog muža komičara Sašu (52) za seksualno uznemiravanje u šokantnim optužbama u svojim novim memoarima.

Međutim, Ajla je odbacila nedavnu dramu, cereći se od uha do uha dok je sa svojim poznatim drugaricama uživala u ženskom izlasku u pozorištu u Londonu.

Podsećamo, Rebel Vilson je javno iznela tvrdnje da joj je Koen pretio nakon što je najavila detalje o svojim memoarima, koji su objavljeni početkom aprila. Oštro ga je kritikovala i počastila pogrdnim imenima, ističući da neće odustati od objavljivanja knjige uprkos pritiscima njegovih advokata i PR službe.

Rebel VilsonFoto:Profimedia

Portparol Saše Barona Koena demantovao je tvrdnje Rebel Vilson, navodeći detaljne dokaze iz tog perioda kao kontraargument. Tvrdi da su njeni navodi o Koenovom ponašanju lažni, ističući dokumente, filmske snimke i iskaze očevidaca koji osporavaju njene tvrdnje.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /