in

Alen Delon je voleo ženu koja je imala aferu sa dvojicom Srba

Alen Delon je voleo ženu koja je imala aferu sa dvojicom Srba

Karijeru su mu obeležili filmovi “La Piscine”, “Marko Polo”, “Samuraj”, “Roko i njegova braća”, “Leopard” i “Crveni krug”. Iako ga je lepši pol obožavao, samo se jednom ženio.


Alen Delon u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Za sve su kriva NJEGOVA DECA, tvrdi bivša partnerka slavnog glumca

Alen Delon je bio veliki zavodnikFoto:Profimedia

Jedan brak kratkoh daha, ali mnogo žena

Alen Delon je bio u braku s glumicom i manekenkom Natali, koja je preminula 21. januara 2021, sa 69 godina, nakon što je izgubila dugu i tešku bitku s rakom. Dobil su i sina Entonija u Los Anđelesu.

Natali i Alen Delon bili su par o kom se najviše pričalo tokom šezdesetih, ali ovaj brak nije trajao, pa su se razveli 1969. godine, tačnije, bili su u braku četiri godine.

Alen Delon je bio veliki zavodnik

Alen Delon je bio veliki zavodnikFoto:Profimedia

Natali koja je proglašena jednom od najlepših žena sveta, popularnost je stekla 1967. ulogom u “Le Samourai”, u kojem je glumio i čuveni glumac. Odigrala je niz sporednih uloga u filmovima tokom osamdesetih, a 1982 režirala je film “Neki to nazivaju nesrećom”, da bi 1986. potpisala i režiju filma “Slatke laži”. Glumila je u oba ova filma. Memoare je objavila 2006. godine.

Volela je dvojicu Srba

Pre braka sa poznatim glumcem, Natali je bila u ljubavi sa Milošem Markovićem, mladićem iz Knjaževca, da bi nakon njega imala aferu sa Stevanom Markovićem Stevicom, koji je bio Milošev prijatelj.

Miloš i Stevica bili su uključeni u ulične beogradske tuče, kada su upoznali Alena Delona, koji je u to vreme snimao film “Marko Polo” u Beogradu. Alen ih dovodi u Francusku 1962. godine, ne sluteći da će se obojica zaljubiti u njegovu izabranicu Natali.

Natali je važila za jednu od najlepših glumica

Natali je važila za jednu od najlepših glumicaFoto:Profimedia

Lale Vujadinović u svojoj knjizi “Krstaši Čuburci”, u odeljku “Večera kod dva maga”, opisao je kako je Natali izgledala te 1963. godine, kada je bila u vezi sa tada mladim glumcem Milošem Markovićem.

“Miloš je već duže vreme bio u strasnoj vezi sa jednom prelepom Francuskinjom, zapravo Špankinjom rođenom u Maroku, čudnog prezimena – Kanovas. (…) Miša je priznao da je to “devojka iz snova”, detaljno nam opisujući njene fizičke čari i umeće ljubavi. Nisam mu baš sve poverovao, ali kada mi je Rimski rekao da je devojka zaista izuzetno lepa, pomislio sam da je Miloš pronašao devojku o kojoj svako od nas samo može da sanja. (…) Imala je blistavu plavu kosu, koja je padala do ramena, krupne plave oči, tanak struk, lepo oblikovane noge, dugačke i elegantne. Postojalo je kod nje nešto što ju je činilo prozračnom poput bisera”.

To je bila Fransis Kanovas, koja kasnije postaje Natali i udaje se – ali ne za Miloša, nego za Delona. Miloš se oženio Sintijom Buron, da bi mogao da ode u Ameriku.

Natali

NataliFoto:Profimedia

Nakon Miloša, tada već udata Natali imala je aferu sa Stevanom Markovićem Stevicom, koji je bio Alenov telohranjitelj. Stevica je 1965. godine pisao svom bratu kako u početku nije mogao da podnese Alenovu ženu, da bi se dve godine kasnije zaljubio u nju.

“U početku, kad je Alen govorio da hoće da primi Stevana u kuću, bila sam protiv toga. Ali kasnije sam uvidela da je veoma šarmantan. Avgusta 1967. bila sam fizički slaba prema njemu. Posle avanture, bilo je dogovoreno da se naše prijateljstvo ne kvari. Međutim, u septembru sam primetila da se Stevan zaljubljuje u mene. Postao je neprijatan i počeli smo da se svađamo”, pričala je glumica svojevremeno.

Alen Delon

Alen DelonFoto:Profimedia

Vremenom je Stevica postajao sve ljubomorniji, što se naročito moglo primetiti od novembra 1967. godine, kada je Natali Delon imala vezu sa rediteljem Filipom de Brokom.

Lepota mu je mnogo pomogla u poslu i životu

Lepota mu je mnogo pomogla u poslu i životuFoto:Profimedia

U selu nedaleko od Pariza, prvog oktobra 1968. godine, pronađeno je mrtvo telo Stevana Stevice Markovića. Alen Delon bio je glavni osumljičeni, iako nikada nije bio optužen za ubistvo. Jedna od činjenica koja je upućivala na njega bilo je pismo koje je Stevica poslao svom bratu Aleksandru, u kojem je napisao:

“Ako budem ubijen, za to su 100 posto odgovorni Alen Delon i njegov kum Fransoa Markantoni”, piše direktno.

Ljubav sa Romi Šnajder

Velika ljubav sa Delonom završena je nesrećno – njegovom porukom na ogledalu i njenim pokušajem samoubistva.

Romi Šnajder i tri godine stariji Alen Delon prvi put su se sreli na aerodromu “Orli” 1958. godine. Novi susret glumaca dogodio se ubrzo potom, na snimanju drame “Christine”, a Delon je odlučio da šarmira koleginicu poklonivši joj buket ruža.

Ljubav između Romi i Delona je bila velika

Ljubav između Romi i Delona je bila velikaFoto:Profimedia

Njena majka nije bila oduševljena Delon i insistirala je da se on obaveže da će oženiti glumicu, a kasnije se pisalo da je strahovala za mentalno i fizičko zdravlje svoje ćerke. Oni su se verili tokom boravka u Švajcarskoj, ali do venčanja nikad nije došlo.

Do 1963. godine, njihova ljubav je prekinuta: Romi je došla kući nakon što je u Holivudu snimila film “The Process”, a u njihovom pariskom stanu je zatekla buket crnih ruža i poruku ispisanu na ogledalu:

“Otišao sam u Meksiko s Natali. Ne vraćam se”.

Romi je odmah prerezala vene, ali je spasena na vreme.

Romi

RomiFoto:La Societe des Films Sirius – NEF – Nouvelles Editions de Films / Christophel Collection / Profimedia / Profimedia

Romi je preminula iznenada 1982, kada je imala samo 43 godine. Zvanično je preminula prirodnom smrću i od srčanog udara, ali postoje spekulacije da joj je pozlilo usled predoziranja alkoholom, kome se odala nakon smrti sina (14) kojeg je dobila u braku posle veze sa Alenom.

Alen Delon sada

Alen Delon sadaFoto:Profimedia

Glumicu Mirel Dark upoznao je 1968. godine i odmah su se zaljubili, a ostali su zajedno sve do 1982. godine. Imao je aferu s En Parilud, a kasnije se zaljubio u švedsku manekenku Rosali van Brimen. Rosali i Alen su zajedno dobili dvoje dece, ali razišli su se 2001. godine.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /