in

Alesandra Ambrosio puni 43 godine, a izgleda bar 10 mlađe

Alesandra iza sebe ima 25 godina rada u modelingu – bila je “Anđeo” kompanije “Viktorijas sikret” od 2004. do 2017, a pored toga, reklamirala je “Revlon”, “Guess”, “Armani”, “Dior” i druge poznate brendove.


Čuvena Brazilka u TANGA KUPAĆEM pokazala realnu liniju i evo kako supermodeli zaista izgledaju: Slike ni nalik onim iz modnih kampanja, ali ona jeste prelepa


FATALNA LEPOTICA prošetala u zanosnoj kombinaciji, a svi gledaju u POZNATOG SRBINA pored nje: Pre 6 meseci sa MILANOM lumpovala u BEOGRADU, sad uživaju na drugom kraju sveta

Imala je i male uloge u filmovima “Kazino rojal” i “Nindža kornjače”, serijama “Nova djevojka, “Kako sam upoznao vašu majku”.

Alesandra AmbrosioFoto:

Inače, Alesandra je pre dve godine bila u poseti Beogradu, gde je izlazila, šetala Knez Mihailovom i posećivala znamenitosti.

Operacija zbog koje je zažalila

Alesandra je krasila naslovnice više od 70 prestižnih modnih magazina, a još se nije desilo da nije na brojnim listama završila među najlepšim ženama sveta.

Baš zbog toga niko ne bi ni pomislio da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i sve to zbog klempavih ušiju. U detinjstvu se podvrgla operaciji ušiju, posle koje je imala niz zdravstvenih komplikacija.

Alesandra Ambrosio u modelu "Manga"
Alesandra Ambrosio u modelu “Manga”Foto:

U nekoliko navrata je i sama rekla da se kaje što je operisala uši.

U penziji je i živi porodičan život

Alesandra je majka dvoje dece ćerke Anje (16) i sina Noe (12). Njih je dobila u višegodišnjoj vezi sa i Džejmi Mazurom, a do braka između njih dvoje nikada nije došlo.

Raskinuli su 2017. godine.

Prva trudnoća je nije usporila već je samo tri meseca nakon porođaja prošetala pistom sa sve krilima, a 2011. postala je prva manekenka koja je ponela krila teška 15 kilograma.

Alesandra Ambrosio nije razočarala
Alesandra Ambrosio nije razočaralaFoto:

Bivša manekenka već godinama uživa u vezu sa svojim 17 godina starijim dečkom, Ričardom Lijom.

Povukla se sa modeling scene u 2017. godine, ali nije prestala da radi kampanje i jednako je tražena kao i u najboljim danima svoje karijere.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /